Koronarni klub Maribor

1.12.2014

Koronarni klub Maribor že več kot sedem let koristi usluge računovodskega servisa. Z delom in svetovanjem našemu klubu smo zelo zadovoljni, saj dela opravljajo kvalitetno in v skladu z računovodskimi standardi. Nikoli jim ni težko priskočiti na pomoč, pa naj bo v obliki svetovanja ali kako drugače. Za vsa leta uspešnega sodelovanja smo jim iz srca hvaležni in jim želimo še veliko uspešnih let pri svojem delu.

Koronarni klub Maribor

Varinger d.o.o

26.11.2014

Kot del večjega mednarodnega podjetja, so za nas računovodske storitve zelo pomembne. Računovodski servis MDS je skrb za naše računovodstvo prevzel leta 2009 in od takrat zelo uspešno sodelujemo. Nudi nam vso potrebno podporo iz računovodstva, davkov in administracije. Računovodske storitve opravljajo na visoki strokovni ravni, zelo pa nam je všeč tudi osebni pristop. Veseli nas, da kadar jih potrebujemo so nam vedno na razpolago. Tudi izven delovnega časa in ob vikendih. Priporočamo jim tudi ostalim.

g.Andrej Sitar

Društvo energetikov Maribor

26.11.2014

MDS računovodski servis je popolnoma spremenil naš način poslovanja, predvsem pa ga je pocenil, kar je za naše Društvo energetikov Maribor prednostnega pomena, saj moramo kakor vsa društva skrbno načrtovati načine pridobivanja in razporejanja denarnih sredstev v zadovoljstvo članov društva, zaradi katerih pravzaprav društvo obstoja.

g.Karol Pintarič

CARAVANING Int., d.o.o

14.08.2010

Družba MDS Jovanovič Javernik d.o.o. že šesto leto za nas opravlja računovodske storitve. Smo zelo zadovoljnji s sodelovanjem. Pri svojem delu so zelo korektni, hitri in natančni ter prilagodljivi tudi glede njihovega delovnika.

ga.Irena Sedej

DAVIBO - Bogomir Zajc s.p.

14.08.2010

Lani sem se odločil zamenjati računovodski servis. Zamenjava servisa je za mene predstavljala veliko breme. Na osnovi povpraševanja sem dobil številko od računovodstva MDS. Poklical sem na razgovor in se po krajšem premisleku odločil. Moram priznati, da sem z vodenjem računovodstva zelo zadovoljen, nudijo mi vso potrebno svetovanje, vedno odgovorijo na poslano vprašanje, prav tako so tudi vedno dobre volje in prijazni ko jih obiščem ter dostavim dokumentacijo za knjiženje. Priporočam jih tudi vsem, ki so v dilemi pri zamenjavi računovodskega servisa!

g.Bogomir Zajc